Pehlivanköy Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer :
WEB https://pehlivankoyhem.meb.k12.tr
Adres : Kazım Dirik Mahallesi Edirne Caddesi No 3/7 PEHLİVANKÖY
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin potansiyellerini uygun bir şekilde kullanarak mantık ilkeleri çerçevesinde yaratıcı düşünmelerine ve karar vermelerine yardımcı olmak, öğrencilerimizi bilgi, beceri ve teknik açıdan tam donanımlı hale getirmek, gelişen ve değişen hayatın içinde başarılı ve mutlu bireyler olmalarını sağlamak, ülkesini ve milletini çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne taşıyacak olan gençler yetiştirmektir.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüz